BLACK CABARET NYINA
2003-04-23 - 2010-07-02Az ember sok mindent megtanulhat egy kutyától, még akkor is, ha az olyan lüke, mint a miénk. Sonja arra tanított, hogy minden napot féktelen örömmel és boldogsággal éljek meg, hogy ragadjam meg a pillanatot és hallgassak a szívemre. Megtanított arra, hogy élvezzem az egyszerű dolgokat: egy séta az erdőben, a frissen leesett havat, egy szunyókálást a téli nap sugarában. És amikor megbetegedett és mindene fájt, arra tanított, hogy a viszontagságok között is maradjak optimista. De legfőképp a barátságról és az önzetlenségről tanultam tőle, s mindenekfelett a megingathatatlan hűségről. Meghökkentő elképzelés volt, hogy csak most, halálában értettem meg teljesen: Sonja a mentorom volt. Tanárom és példaképem: Lehetséges, hogy egy kutya – bármelyik kutya, főleg olyan dilis, fékezhetetlen, mint a miénk- képes megmutatni az embernek, hogy mi az, ami valóban fontos az életben? Hittem benne, hogy igen. Hűség. Bátorság. Elkötelezettség. Egyszerűség. Öröm.

 


 


Owner: Ferge Bernadett
Hungary - Hatvan
   
   
DASII VASILII IZ BOGORODITSKOI
2009-01-11 - 2017-11-11
Egy régi legenda szerint ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség és ismeretlen a kín és a bánat.

Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél. Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észre vesz téged, látja, hogy te érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól.

 

Most nagyon szeretnék hinni abban, hogy igaz a legenda. Nagyon szeretnék hinni abban, hogy mi még egyszer találkozunk. Mert volt egy kutyám, akit úgy hívtak, hogy Vaszka. Volt egy kutyám, aki egyszerűen jobb emberré tett. Volt egy kutyám, akit soha nem felejtek. Mert volt egy kutyám, akinek én annyi mindent köszönhetek.

 

Nyugodj békében drága Macikám. Nózi.
 


Owner: Ferge Bernadett
Hungary - Hatvan
   
   
GIGANTIC PAW OF SHAGGY ADDYNUFF
2005-06-19 - 2008-12-11"Az élet néha fáj,
mikor sírni volna kedvem
de elnyelem a könnyem.
Az élet néha fáj,
mikor a ki nem mondott szavak
üvöltenek bennem.
Az élet néha fáj,
mikor bolyongó lelkem
lelkedre nem talál.
Az élet néha fáj,
mikor szeretö szívem
a csendben érted kiált.
Az élet néha fáj,
mikor tudatára ébredek
nincs más társam
csak a végtelen magány."
 


Owner: Ferge Bernadett
Hungary - Hatvan
   
   
GIGANTIC PAW OF SHAGGY ALASTAIR (MAXI)
2005-06-19 - 2014-01-08 

Ahhoz, hogy valakit megszeressünk, egy perc is elég...
Ahhoz, hogy valakit elfelejtsünk, egy élet is kevés...
Ne feledd, az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.

 

 

 

   
   
GIGANTIC PAW OF SHAGGY ALLOY
2005-06-19 - 2011-11-19“Végigcsináltam a kutyám haldoklását. Amikor szemében kialudt a fény, lefogtam a szemhéját….tetemét az ölemben cipeltem a kertbe, magam temettem el. Egyszerre voltam mestere, dadája, orvosa, gazdája, táplálója, mentője, gondozója, élettársa és sírásója. És a barátja persze…”


Owner: Csizmár Zoltán
Cegléd
   
   
GIGANTIC PAW OF SHAGGY ASHTON
2005-06-16 - 2010-10-15"Ne jöjj el sírva síromig, nem fekszem itt, nem alszom itt. Ezer fúvó szélben lakom, gyémánt vagyok fénylő havon. Érő kalászon nyári napfény, szelíd esőcske őszi estén. Síromnál sírva meg ne állj; nem vagyok ott, nincs is halál."


Owner: Dobó Gábor
Hungary - Göd
   
   
 
   
   
   
   
 
 
Copyright © 2005 MEMO-Tech Kft.  Minden
     
jog fenntartva. webdesign & develpoment by 4brainz - webdesign & develop